Servis agregata
100% garancija na struju

Trebate pomoć? Kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći.

Tražite stručnjaka za servis agregata? Imate problema sa svojim dizelskim ili benzinskim agregatom? Onda ste došli na pravo mjesto. Naš tim je specijaliziran za servisiranje svih vrsta i marki dizel ili benzin agregata. Naše dugogodišnje iskustvo u servisiranju agregata znači da imamo vještine i stručnost za rješavanje bilo kakvih problema s vašim agregatom.

Mi smo tim visokokvalificiranih i iskusnih inženjera strojarstva, elektrotehnike i akustike s više od 10 godina iskustva u području servisa agregata i UPS sustava. Nudimo cjelovitu uslugu, uključujući planiranje i savjetovanje, montažu, najam i servis, osiguravajući nesmetanu opskrbu električnom energijom u slučaju nestanka ili prekida struje.

Opišite nam vaš problem
Ako imate problema s proizvodom koji ste kupili na našoj web stranici, opišite nam vaš problem. Sve probleme možete prijaviti putem online obrasca. Alternativno, možete nas kontaktirati na 01 23 50 200 (od 9 do 15 sati, pon-pet) kako biste razgovarali s jednim od naših timova korisničke podrške.

Prijavite problem ili zatražite servis

Zašto izabrati našu ekipu za servis agregata?

Fiksna cijena dijagnostike prije servisa agregata
Nudimo jedinstvenu servisnu opciju po fiksnoj cijeni za sve dizel ili benzin agregate do 500 kVA, što osigurava izuzetan omjer cijene i kvalitete. Stručni inženjer će vas posjetiti kako bi procijenio stanje vašeg uređaja i obavio sveobuhvatan dijagnostički pregled po fiksnoj cijeni od 200 EUR + PDV.

Zamjena agregata za vrijeme popravka odnosno servisa agregata
Imamo nekoliko generatora do 500 kVA dostupnih za najam kako bismo osigurali rezervno napajanje u slučaju kvara vašeg agregata. Kako bismo osigurali SLA ugovore o održavanju, koristimo vlastiti kamion s dizalom, što nam omogućuje isporuku zamjenskog agregata iz skladišta u iznimno kratkom vremenu.

Služba hitnih poziva. Koga ćete nazvati kada vaš UPS sustav ili agregat za rezervno napajanje zakažu?
Dostupni smo da vam pomognemo kada nas najviše trebate. Razgovarajte s kvalificiranim terenskim inženjerom koji će telefonom pokušati riješiti vaš problem i dati vam savjet. Ako je potreban inženjer na licu mjesta, on će poslati servisni tim na vašu lokaciju. Naš cilj je da što je prije moguće ponovno budete potpuno operativni i da vaš agregat bude servisiran.

Najbolje za vaš novac
Jamčimo Vam kvalitetnu uslugu agregata po razumnoj cijeni. Naša usluga agregata nudi iznimnu vrijednost za novac, potkrijepljenu izvješćima o izvršenim uslugama i preporukama za budućnost. Naši inženjeri posjeduju vještine i stručnost za pružanje svih servisnih usluga za agregate koje trebate.

Podrška 365 dana u godini
Naša korisnička podrška za servis agregata dostupna je 365 dana u godini, bez obzira na vašu lokaciju. Donosimo stručnost u proizvodima i aplikacijama prilagođenim vama, za vaš industrijski sektor.

Izvrsne reference
Kroz našu mrežu stručnjaka, s dugogodišnjim iskustvom u servisiranju i tehničkom usavršavanju, uspostavili smo više od 3000 agregata, za koje vršimo redovite servise agregata diljem Slovenije.

Kompletna ponuda ključ u ruke
Naš servisni tim nudi sve od planiranja, puštanja u pogon, instalacije, održavanja i servisiranja agregata. Također nudimo usluge analitike, monitoringa i najma agregata i ostale elektroenergetske opreme.

Certificirana kvaliteta
Posjedujemo certifikat ISO 9001 koji uspješno dokazuje kvalitetu procesa i servisiranja uređaja. Naši proizvodi certificirani su prema najvišim standardima zemalja Europske unije. Osiguravaju visoku dostupnost i dugotrajan i pouzdan rad!

Ako imate bilo kakvih problema s vašim agregatom
ili ako se već pokvario, mi smo tu da vaš agregat
proradi što je prije moguće.

Kontaktirajte nas za više informacija
i zatražite servis.