ELEKTRIČNI AGREGAT ZA SLOBODNO VRIJEME I KAMPIRANJE

ELEKTRIČNI AGREGAT ZA SLOBODNO VRIJEME I KAMPIRANJE

100% ZAŠTITA OD NESTANKA STRUJE!

SPARK AGREGATI ZA VAŠ DOM

SPARK agregati imaju ugrađene provjerene V-OHV licencirane motore s unutarnjim izgaranjem, koje koriste brojni znani proizvođači: Pramac, Grupel, Generac, DeWALT, Hyundai i Champion. SPARK agregati se mogu pohvaliti sa certifikatom EURO STAGE 5, koji potvrđuje nisku potrošnju goriva i smanjeni utjecaj emisija na okoliš. Zbog ugrađene V-OHV tehnologije, 5-8% su snažniji od ostalih konkurentskih agregata pri istoj veličini i težini. Isto tako su zbog benzina primjerniji za kućnu upotrebu, jer je on dostupniji i trajniji za skladištenje u odnosu na druge vrsta goriva. SPARK benzinski agregati dostupni su u prijenosnom obliku kao inverteri ili u mobilnom obliku s kotačima za povremenu upotrebu ili napajanje vašeg doma.

Zbog zvučno izoliranog ispušnog sustava, SPARK benzinski agregati su tiši od usporedivih agregata konkurencije. Osim što se koriste za napajanje kuće, često se koriste u građevinarstvu i industriji. U hitnim slučajevima, kao što je neočekivani nestanak struje, možete se pouzdati u SPARK benzinski agregat koji će vam osigurati električnu energiju potrebnu za povremeni rad kod kuće, na terenu ili zaštitu vašeg doma čak i od duljeg nestanka struje.

Glavne prednosti SPARK agregata:

Ugrađeni provjereni V-OHV robusni motor sa direktnim ubrizgavanjem, kakvog upotrebljavaju prepoznatljive marke automobila.
Štiti planet s niskim emisijama CO2 zbog moderne konstrukcije motora EURO STAGE 5
Zvučno izoliran ispušni sustav za zaštitu od buke
Ručke i kotači olakšavaju pomicanje i transport između lokacija
Veliki kapacitet spremnika za gorivo omogućuje dug, kontinuiran rad
Automatski regulator napona (AVR) ili inverter tehnologija omogućuju stabilnost napona i zaštitu osjetljivih elektronskih naprava
SPARK benzinski agregati su dostupni kao jednofazni ili trofazni modeli
Okvir premazan prahom i vodonepropusne komponente omogućuju rad u svim vremenskim uvjetima

Modeli SPARK benzinskih agregata:

SPARK Agregat 3500i

SPARK agregat 3500i, inverterski, benzinski, 1-fazni 230V, 50Hz pokreće 1-cilindrični 4-taktni EU 5 benzinski motor s niskom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrijednostima ispušnih plinova. Idealan je za sve vrste uporabe, kako u kućanstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. Ima mogućnost paralelnog rada dvaju agregata, čime se povećava opskrba električnom energijom, što onda omogućuje uključivanje i rad više od osnovnih potrepština u izvanrednim situacijama.

SPARK Agregat 4000

SPARK agregat 4000 AVR, benzinski, 1-fazni 230V, 50Hz pokreće 1-cilindrični 4-taktni EU 5 benzinski motor s niskom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrijednostima ispušnih plinova. Idealan je za sve vrste uporabe, kako u kućanstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. AVR osigurava stabilnost napona i zaštitu osjetljivih elektroničkih uređaja.

SPARK Agregat 8000

SPARK agregat 8000 AVR, benzinski, 1-fazni 230V, 50Hz pokreće 1-cilindrični 4-taktni EU 5 benzinski motor s niskom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrijednostima ispušnih plinova. Idealan je za sve vrste uporabe, kako u kućanstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. AVR osigurava stabilnost napona i zaštitu osjetljivih elektroničkih uređaja.

SPARK Agregat 11000

SPARK agregat 11000 AVR, benzinski, 3-fazni 400V/230V, 50Hz pokreće 1-cilindrični 4-taktni EU 5 benzinski motor s niskom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrijednostima ispušnih plinova. Idealan je za sve vrste uporabe, kako u kućanstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. AVR osigurava stabilnost napona i zaštitu osjetljivih elektroničkih uređaja.

Još uvijek niste sigurni?

Kontaktirajte nas za više informacija
i zatražite ponudu.