Najam agregata

Želite unajmiti električni agregat za svoje potrebe?
Onda ste na pravom mjestu.

Najam električnog agregata idealno je rješenje u situacijama kad struja nije dostupna ili kad je kontinuirana opskrba strujom nužna (priredbe, elektrane, brodovi, poljoprivredna gospodarstva, proizvodnja, bankarstvo, zdravstvene ustanove, obrazovne ustanove, podatkovni centri, telekomunikacijski objekti, u slučaju elementarnih nepogoda i drugo).

Ugovor o najmu pruža brojne prednosti, uključujući troškovnu učinkovitost, jer otklanja potrebu za znatnim početnim ulaganjem, omogućuje fleksibilnost pri izboru prave veličine i vrste generatora bez dugoročnih obveza, omogućuje pristup novijoj i naprednijoj opremi s uključenim održavanjem i servisiranjem te osigurava stručnu tehničku potporu. Osim toga, najam pruža rješenje za kratkoročne privremene ili sezonske potrebe te rezervno napajanje u nuždi tijekom prekida rada ili nesreća, zbog čega je idealno rješenje za poduzeća ili pojedince koji trebaju pouzdano napajanje bez tereta vlasništva i održavanja.

Velik izbor agregata: Imamo velik broj agregata svih veličina i snaga, od 3,5 kVA do 275 kVA, koji mogu napajati različite uređaje i strojeve. Naši agregati su primjereni za industriju, građevinarstvo, priredbe, poljoprivredna gospodarstva, u hitnim slučajevima i u druge svrhe.

Odlična kvaliteta agregata: Svi naši agregati u odličnom su stanju, kao novi, i stari su manje od godinu dana. Naši agregati su redovno održavani, pregledani i testirani da bi osiguravali visoku učinkovitost, pouzdanost, sigurnost i trajnost. Naši agregati su također tihi, štedljivi i ekološki.

Vrlo fleksibilan najam: Vrlo smo fleksibilni s rokovima najma. Agregat možete unajmiti na jedan dan, jedan tjedan ili više mjeseci, ovisno o vašim potrebama i željama. Naša cijena najma je povoljna i konkurentna, a uz doplatu može uključivati i dostavu, montažu, servis i podršku.

Ako želite unajmiti električni agregat, obratite nam se putem telefona [01 23 50 202] ili internetskog obrasca u nastavku. Rado ćemo vam dati savjet i pomoći vam u izboru najboljeg agregata za vaše potrebe. Nemojte propustiti našu posebnu ponudu: ako unajmite agregat na više od mjesec dana, darujemo vam 10 % popusta.

Požurite s rezervacijom, broj agregata je ograničen!

U ponudi za najam imamo
sljedeće modele agregata:

SPARK inverter 3500i agregat snage 3,5 kW/span>

SPARK 4000 benzinski agregat snage 3,5kW

SPARK 8000 benzinski agregat snage 7kW

SPARK 11000 3-fazni benzinski agregat snage 8,5kW

PRAMAC P18000 3-fazni dizelski agregat snage 13kW – na prikolici

IVECO 31kVA industrijski 3-fazni dizelski agregat snage 25kW

IVECO 50KVA industrijski 3-fazni dizelski agregat snage 40kW

SPARK 50kVA industrijski 3-fazni dizelski agregat snage 40kW – na prikolici

SPARK 88KVA industrijski 3-fazni dizelski agregat snage 70kW

SPARK 165KVA industrijski 3-fazni dizelski agregat snage 132kW

SPARK 275KVA industrijski 3-fazni dizelski agregat snage 220kW